Find os på sociale medier

Dødsbo hvordan?

Få hjælp til rydning af dødsbo

Når et medlem eller en ven af familien dør, er der meget at tænke på, og alt det praktiske kan være svært at håndtere midt i sorgen. Derfor vælger mange pårørende at få hjælp til at rydde hjemmet efter et dødsfald i familien. Her kan du læse mere om hvordan, vi gør.

Hos Klassik Antik kan vi hjælpe med alt det praktiske arbejde i hjemmet, som følger efter et dødsfald: Rydning af hus eller lejlighed, videresalg af møbler og værdier samt rengøring og vedligeholdelse af en evt. have. Vi hjælper også gerne med at udlevere hjælpemidler – kørestol, gangstativ el.lign. – til kommunen, ligesom vi i samarbejde med din advokat kan stå for bodeling og for at hjælpe med at fordele arvegenstande til de efterladte.

Rydning af dødsbo i København

Vi kører i Storkøbenhavn og rydder dødsbo i bl.a. Valby, Vanløse og Brønshøj. Efter aftale rydder vi dødsbo på hele Sjælland.

Dødsbo – hvordan foregår det?

Efter aftale mødes vi i den afdødes eller de pårørendes bolig. Her kan vi tage en snak om alt det, der optager jer i forhold til boet, og om jeres særlige behov og ønsker.
For at give en fast pris på rydning af boet har vi brug for at se afdødes hjem. For tryghedens skyld får I en skriftlig beskrivelse af vores aftale, så vi er helt sikre på, at jeres ønsker imødekommes.

Med en nøgle til boligen kan vi selv forestå det meste. På den måde får I tid til alle de mange andre ting, man er nødt til at tænke på, når en pårørende går bort.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 3028 0990, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi håndterer et dødsbo, og hvordan vi kan hjælpe dig.