Find os på sociale medier

Vi rydder og rengør dødsbo i København og omegn –   ring for en hurtig aftale og et fast tilbud

Med fast base og lager i byen kan vi hurtigt og nemt give dig et tilbud på rydning af dødsbo i København.

Vi hjælper ikke blot med at rydde dødsboet, men kan også være behjælpelig med en lang række andre opgaver. Det kunne f.eks. være at holde udearealer, sørge for at fordele arvegenstande, kontakte advokat for bodeling osv.

Da jeres behov og ønsker kan være meget forskellige, tager vi altid udgangspunkt i dem. Det betyder meget for os, at I kan føle jer trygge og i gode hænder igennem hele forløbet, og vi giver jer derfor altid en skriftlig aftale.

Klassik Antik har ud over rydning og rengøring af alle typer dødsbo speciale i bl.a. moderne og klassisk design, ligesom vi eksporterer både kunst, moderne møbeldesign – herunder bl.a. møbler i teaktræ og palisander. Fordi vi kender markedet både i Danmark og i udlandet, kan vi altid tilbyde dig den bedste pris.

Ring for en aftale om et tilbud på rydning af dødsbo i København eller det øvrige Sjælland. Vi svarer alle dage, også søn- og helligdage. Har du spørgsmål, er du naturligvis også altid velkommen til sende os en mail.

Har du brug for lagerplads i forbindelse med rydning af et dødsbo i København eller omegn, så kontakt os også. Vi har fine og tørre lokaler til opbevaring i forbindelse med rydning af dødsbo, konkursbo eller en almindelig flytning.

Rydning af dødsbo på hele Sjælland

Dødsbo købes og ryddes også i følgende kommuner: Hellerup, Charlottenlund, Lyngby-Taarbæk, Holte, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Faxe, Greve, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød, Vordingborg.